Ervaringen

Carlijn (8)

Hi Emke, We hebben afgelopen vrijdag het rapport besproken op school. Carlijn gaat weer in ‘niveau 4’ en het verrijkingsklasje. In dat klasje worden kinderen o.a. middels techniek gestimuleerd op hun creativiteit. De ‘niveau 4’ juf vond het rapport ook erg fijn, omdat nu duidelijk is dat het leren leren voor volgend jaar de uitdaging wordt bij Carlijn. We hebben het gisteren met Carlijn besproken en die leek opgelucht, het was haast alsof er een deken van haar af viel. De rest van de dag was ze opvallend vrolijk en uitgelaten. Dank voor je rapport, we hebben er enorm veel inzicht mee gekregen. Groet, Bastiaan

Joost (4)

We hebben voor onze zoon Joost een intelligentieonderzoek bij Kind Centraal laten doen omdat de visie en werkwijze van Emke ons aansprak. We konden snel terecht en hebben het contact als heel prettig ervaren. Twee dagen later hadden we het uitgebreide verslag binnen! Dit verslag heeft ons extra inzicht gegeven en een goed handvat om het ingeslagen traject met school verder in te vullen. Super bedankt!

Saskia (9 jaar)

Beste Emke, dank je wel voor je snelle reactie. Wat een fijn helder verslag zo! De brief voor Saskia vind ik heel mooi, die gaan we uitprinten en aan haar geven. Wat bijzonder dat je zo betrokken bent. Ik laat je graag over een tijd weten hoe het gaat! Leuk! Dank je wel voor de uitleg over het ruimtelijke stuk. Ik heb al even gegoogeld, en kwam mooi materiaal tegen. Hartelijke groeten, Anke

Olaf (6 jaar)

Wij kwamen bij Kind Centraal terecht via de moeder van een kindje in Olaf zijn klas. Via haar vriendin kwam ik bij jou terecht met alleen maar positieve aanbevelingen!! En dik terecht want je hebt ons uitstekend geholpen. Wij zijn blij met de resultaten en ons gevoel bij Olaf klopt: dat hij echt een ontzettend slim jongetje is dat meer uitdaging verdiend. Hopelijk gaat school dat ook zien.

Raniya (4 jaar)

Op advies van de juf en de IB-er hebben wij besloten om de intelligentie van Raniya te laten testen. Raniya heeft een gezellige ochtend gehad en wij ouders hebben veel aan het verslag. We begrijpen ons dochtertje nu beter en weten wat zij nodig heeft. Ook de school kan nu goed met haar verder. Dit onderzoek heeft ons veel opgeleverd.

Yara (14 jaar)

Voor onze dochter waren wij zoekende naar haar intelligentieniveau. Wat een verademing om door dit onderzoek in detail duidelijkheid te krijgen. Dat Emke met haar jarenlange ervaring en vakkundigheid zo’n scherpe analyse kan maken is geweldig. Dat dit ook nog eens gebeurt in een zeer ontspannen, huiselijke en leuke sfeer is helemaal fantastisch! Hoe Yara het zelf heeft ervaren:

Lees verder “Yara (14 jaar)”

Jay (11 jaar)

In overleg met school hebben we na een jaar twijfelen er uiteindelijk toch voor gekozen om Jay te testen, zodat we een duidelijk beeld zouden krijgen van wat hij het laatste jaar op het basisonderwijs nodig heeft. We hebben contact gezocht met Emke en vanaf de eerste seconde hadden wij als ouders een zeer prettig gevoel bij haar. In aanloop tot het testen verliep de communicatie uitermate vlot en soepel.

Lees verder “Jay (11 jaar)”

Joep (6 jaar)

Vanaf het begin dat ik Emke zag had ik direct heel veel vertrouwen in haar. Dit gevoel werd in alle opzichten bevestigd. Ze maakt op een prettige manier contact en stelt zowel de ouder als het kind op gemak. Ze heeft kennis van zaken. Een dag na de afname kregen we het verslag al met daarin de uitslagen en aanbevelingen voor de toekomst.  Erg snel, verhelderend en duidelijk geschreven. We hebben lang getwijfeld over het testen maar zijn zo blij dat we het toch gedaan hebben. We hebben veel aan de inzichten en aanbevelingen. Ons zoontje gaf aan dat hij gauw nog eens een keer langs wilde komen. Nogmaals heel erg bedankt Emke.

Sarah (7 jaar)

Hallo Emke, we hebben gelukkig een fijne school voor Sarah gevonden. Regulier onderwijs maar met veel kennis over HB.  Ze bieden naast onderwijs ook schaakles, wetenschapsles en een young engineers programma, wat Sarah erg leuk vindt. Het wisselen van school was spannend. Niet alleen voor haar ;). Maar we zien haar opbloeien. Zij is nu veel meer ontspannen en haar zelfvertrouwen groeit. Ik deel dit voor op je website in de hoop dat andere ouders & kinderen er ook baat bij hebben. Zelf ben ik erg dankbaar dat je zo flexibel was om op korte termijn de test af te nemen en bereid was om dat bij ons thuis te doen. Je trof Sarah in een lastige fase. Je betrokkenheid en adviezen hebben ons enorm geholpen. Veel dank! Groet, Manon.