Ervaringen

Daixi (5 jaar)

Very smooth and professional process. The communication before, after and during the IQ test were all great and smooth.

My daughter was a bit nervous at the beginning, but after some minutes of warm-up questions/ games, she was already enjoying it!

Thank you Emke! 

Thijs (10 jaar)

Ik heb het conceptverslag besproken met mijn man en hij is ook erg blij met het verslag, je duidelijke uitleg en je advies!

Ook wil ik je nog even extra bedanken voor het sturen van de persoonlijke brief aan Thijs. Ik noemde wel dat hij er blij mee is, maar ik heb volgens mij nog niet gezegd hoe fantastisch ik het vind dat je echt gericht bent geweest op hem afgelopen woensdag, maar dus ook achteraf. Er wordt zo vaak gesproken tegen ouders OVER de kinderen, zonder dat zij erbij betrokken worden en jij doet dat juist niet. Daar kunnen veel mensen zoveel van leren! Dankjewel!

Samuel (11 jaar)

Ik heb hele positieve ervaringen met Emke. Ze heeft op professionele wijze in korte tijd het onderzoek afgerond en ze heeft mijn zoon goed op zijn gemak kunnen stellen. Met haar praktische aanbevelingen kunnen wij dit traject verder vormgeven.

Olivier (6) en Jonne (4)

We hebben onze oudste zoon een paar jaar geleden bij Emke laten testen toen hij vier jaar was, en onze middelste zoon onlangs, die nu zes jaar is. We liepen er bij beide jongens tegenaan dat ze onvoldoende uitdaging op school kregen, niet gezien werden door de leerkracht, en daarom onderpresteerden of in zichzelf gekeerd raakten. Gelukkig konden we snel bij Emke terecht, en kregen we ook snel een uitgebreid rapport mét aanbevelingen. Niet alleen bevestigde het onderzoek een hoop van onze vermoedens, maar ook gaf het ons de mogelijkheid om goed onderbouwd met school in gesprek te gaan voor extra verdieping en uitdaging voor de jongens.

Lucas (10 jaar)

Hoi Emke, Inmiddels is het ruim een half jaar geleden dat je bij Lucas de WISC-V test hebt afgenomen. Na een proefperiode die alle betrokkenen goed bevallen is heeft Lucas de definitieve overstap gemaakt. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin op zijn nieuwe school en is heel gemotiveerd. De overstap is soepel verlopen en de nieuwe juffen zijn erg tevreden. Lucas gaat elke dag met veel plezier naar school en bij het ophalen ’s middags heeft hij al weer zin in de volgende dag. Wij zijn erg blij met de overstap; het ‘kopje’ gelijkgestemden is waarschijnlijk het meest waardevolle voor Lucas. Nogmaals hartelijk dank voor het meedenken! 

Carlijn (8)

Hi Emke, We hebben afgelopen vrijdag het rapport besproken op school. Carlijn gaat weer in ‘niveau 4’ en het verrijkingsklasje. In dat klasje worden kinderen o.a. middels techniek gestimuleerd op hun creativiteit. De ‘niveau 4’ juf vond het rapport ook erg fijn, omdat nu duidelijk is dat het leren leren voor volgend jaar de uitdaging wordt bij Carlijn. We hebben het gisteren met Carlijn besproken en die leek opgelucht, het was haast alsof er een deken van haar af viel. De rest van de dag was ze opvallend vrolijk en uitgelaten. Dank voor je rapport, we hebben er enorm veel inzicht mee gekregen. Groet, Bastiaan

Joost (4)

We hebben voor onze zoon Joost een intelligentieonderzoek bij Kind Centraal laten doen omdat de visie en werkwijze van Emke ons aansprak. We konden snel terecht en hebben het contact als heel prettig ervaren. Twee dagen later hadden we het uitgebreide verslag binnen! Dit verslag heeft ons extra inzicht gegeven en een goed handvat om het ingeslagen traject met school verder in te vullen. Super bedankt!

Saskia (9 jaar)

Beste Emke, dank je wel voor je snelle reactie. Wat een fijn helder verslag zo! De brief voor Saskia vind ik heel mooi, die gaan we uitprinten en aan haar geven. Wat bijzonder dat je zo betrokken bent. Ik laat je graag over een tijd weten hoe het gaat! Leuk! Dank je wel voor de uitleg over het ruimtelijke stuk. Ik heb al even gegoogeld, en kwam mooi materiaal tegen. Hartelijke groeten, Anke

Olaf (6 jaar)

Wij kwamen bij Kind Centraal terecht via de moeder van een kindje in Olaf zijn klas. Via haar vriendin kwam ik bij jou terecht met alleen maar positieve aanbevelingen!! En dik terecht want je hebt ons uitstekend geholpen. Wij zijn blij met de resultaten en ons gevoel bij Olaf klopt: dat hij echt een ontzettend slim jongetje is dat meer uitdaging verdiend. Hopelijk gaat school dat ook zien.