Yara (14 jaar)

Voor onze dochter waren wij zoekende naar haar intelligentieniveau. Wat een verademing om door dit onderzoek in detail duidelijkheid te krijgen. Dat Emke met haar jarenlange ervaring en vakkundigheid zo’n scherpe analyse kan maken is geweldig. Dat dit ook nog eens gebeurt in een zeer ontspannen, huiselijke en leuke sfeer is helemaal fantastisch! Hoe Yara het zelf heeft ervaren:

Heel erg bedankt voor jullie persoonlijke berichten! Ik kan die mooie complimenten in mijn zak steken! Ik voel me erg vrolijk en eigenlijk voel ik me ook opgelucht. Het verslag heeft mij veel duidelijkheid gegeven. Dat ik bijvoorbeeld ook een keer stil mag staan bij wie ik ben en daar trots op mag zijn. En dat ik niet moet twijfelen aan wie ik ben en wat ik zelf wil. Daarvoor wil ik jullie erg bedanken. Ik vond het één erg leuke ochtend en heb er veel van opgestoken.