Madelief (5 jaar)

Op 31 oktober heeft Emke onze dochter getest.  Het was heel fijn dat Madelief op korte termijn de test kon doen. Madelief heeft een hele leuke ochtend met Emke gehad. Ze voelde zich erg op haar gemak en vond het zelfs gezellig.

Emke is erg goed in staat om de kinderen goed op hun gemak te stellen en doet de verschillende testen op een dusdanige wijze dat Madelief het gevoel heeft gehad spelletjes gedaan te hebben.

Ook ons contact met Emke verliep erg prettig. Ze reageert snel en ook de korte wachttijd op de uitslagen ervoeren wij als zeer aangenaam. Ze neemt  vooraf de tijd om de situatie te bekijken zodat ze met een goed beeld het onderzoek in gaat.

De conclusie van het onderzoek was dat Madelief hoogbegaafd is. Zij zit inmiddels op dezelfde school als haar broers waar onderwijs voor hoogbegaafde kinderen gegeven wordt. Ze heeft het er goed naar haar zin. Het is fijn om je begrepen te voelen en uitgedaagd te worden. Een gelukkig kind dat op de goede plek zit en tot ontplooiing kan komen is het belangrijkste wat er is. 

Emke, bedankt.