Ervaringen

Zoon (5 jaar)

We hebben Emke benaderd om een intelligentieonderzoek af te nemen bij onze zoon. Hij zit op dit moment bij de kleuters en de school twijfelt over de overgang naar groep 3. Het is een gevoelige en onzekere jongen, die nieuwe uitdagingen het liefst uit de weg gaat en bang kan zijn voor moeilijke werkjes. School vermoedt onderpresteren.

“Zoon (5 jaar)” verder lezen

Giulia (9 jaar) en Flavio (7 jaar)

Mijn beide kinderen zijn in 2017 getest. Ze vonden het erg leuk om de tests te doen. Emke is zeer beschikbaar en de kinderen voelen zich heel prettig bij haar. Uiteindelijk bleek één van de twee hoogbegaafd te zijn en zit nu op een full-time HB opleiding. Na lange zoeken hebben we eindelijk een antwoord gehad op veel vragen.

Dochter (6 jaar)

Emke is bij ons thuis geweest om een intelligentietest af te nemen bij onze zes-jarige dochter. Onze dochter is een heel gevoelig meisje met een leervoorsprong. Wij wilden graag dat zij na de kleutergroep goed op haar plekje zou zitten in groep 3. Emke is echt een vakvrouw die met veel geduld en rust de test heeft afgenomen.
“Dochter (6 jaar)” verder lezen

Dochter (4 jaar)

Omdat onze dochter een jonge leerling is en op school vrij teruggetrokken gedrag vertoonde adviseerde de school haar niet te laten doorstromen maar langer in de kleutergroepen te houden. Wij twijfelden hieraan, en hadden ervaring in de familie met een neefje dat ook door Emke was getest. Emke reageerde snel en kon op korte termijn de test uitvoeren. 

“Dochter (4 jaar)” verder lezen

Zoon (8 jaar)

Emke is snel en flexibel, dat vonden we erg prettig. We hadden het verslag ook binnen enkele dagen binnen. Het was een helder verslag, waarin we onze zoon goed herkenden. Ze had duidelijk door hoe hij in elkaar steekt en was in staat om daar in één middag zicht op te krijgen. Ze gaf ook enkele adviezen mee voor toepassing in praktijk. Daar hebben we veel aan gehad.

Dochter (11 jaar)

Our daughter started to attend primary education in The Netherlands at the age of 11, which means she started in group 8. After group 8 secondary education in The Netherlands follows based on the advice of the primary school. Because earlier she was going to school in another EU state she had no portfolio with earlier CITO results. Her teacher advised us to have an IQ test for her, because that could help the school to give a proper advice to our daughter (together with her final CITO results) for her secondary education.

“Dochter (11 jaar)” verder lezen